Artist
Judit Stahl
Műsorvezető, szerkesztő, rendező, szakácskönyvíró.
Középiskolai tanulmányait az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégiumában végezte, biológia-kémia tagozaton. A középiskola után a Színház- és Filmművészeti Főiskola rendezői szakát végezte el 1988–1992 között, miközben párhuzamosan cukrász szakképesítést szerzett a Gundel Károly Vendéglátóipari Technikumban. Képernyős ismereteket Kepes Andrástól
tanult.
1989–1994…
Current programs
No program is currently running.
Műsorvezető, szerkesztő, rendező, szakácskönyvíró.
Középiskolai tanulmányait az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégiumában végezte, biológia-kémia tagozaton. A középiskola után a Színház- és Filmművészeti Főiskola rendezői szakát végezte el 1988–1992 között, miközben párhuzamosan cukrász szakképesítést szerzett a Gundel Károly Vendéglátóipari Technikumban. Képernyős ismereteket Kepes Andrástól
tanult.
1989–1994 között a Magyar Televízió szerkesztő-riportere, 1997–2002 között a TV2 szerkesztő-műsorvezetője volt. 2004 óta a Lettero Kiadó (korábban Kulinária Kiadó) tulajdonosa.
Meghatározó arca a magyar gasztronómiának: szakácskönyvei több, mint 850 000 példányban keltek el, az általa kiadott Stahl Magazin (2009-2017) azegyik legnépszerűbb női újság lett. 2015-ben a Forbes őt választotta a 8. legbefolyásosabb magyar nőnek az üzleti életben. Jelenleg Berlinben és Budapesten él.
Műsorai:
Tények (1997–2002)
Jó estét, Magyarország! (1997-2002)
Páratlan (2000)
Micukó (2003)
Stahl konyhája (2003–2021)
Flódni
Városmajori Szabadtéri Színpad- Author
FLÓDNI - improvizációs gasztroszínház
Szegedi Nemzeti Színház- Author
Ismerős? Vendég: Stahl Judit
Őrmezei Közösségi Ház- Meghívott vendég
Recommendations
Warning! The basket time limit is about to expire!
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.