Program


Aktuális előadások




Nemcsak felnőtteket, de a jövő operabarátait és nézőit, az óvodabarátokat is szeretnénk megismertetni az OPERA Eiffel Műhelyházának legnagyobb tere, az Eiffel csarnok tereivel, az ott berendezett művészi és ipari labirintussal. A hagyományos típusú, a csarnokban zajló eseményeket és műveleteket bemutató épülettúrából kíván gyermekelőadássá emelkedni a (K)Eiffel Jancsi! Nemcsak a Magyarország legnagyobb középületének különleges terei és funkciói vagy vasúti múltjának és színházi jelenének emlékei tűnnek elő az egy kilométeres beltéri túra alatt, de Háry János történetének alakjai is megelevenednek egy-egy népdal erejéig, színesítve és operásítva is az utazást a résztvevő gyerekek, valamint a hasonlóan kalandvágyó szülők és nagyszülők számára.

A meseszöveget írta: Karczag Márton
Gyülekező: Eiffel Műhelyház – Feketeházy terasz

Kis huszárok: Molnár Örs Domonkos | Molnár Gergely Apor
 
A programot 5-12 év közötti gyermekeknek ajánljuk. A túracsapatok maximum 30 fővel indulnak el. A gyermekek biztonságos látogatása érdekében szülői felügyelet nélkül a programon való részvétel nem lehetséges. A túra időtartama kb. 60 perc, hossza 888 méter.

Ajánló


Zenés melodráma Pjotr Iljics Csajkovszkij operájának részletei, valamint Zalán Tibor „Seregszámla” c. kötetének versei alapján

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!