Program


Ismerős Arcok lemezbemutató extrakoncert - vendégművészekkel

Ismerős Arcok lemezbemutató extrakoncert - vendégművészekkel

Utolsó lemezbemutató extra koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 25. péntek, 20:00

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt 2 évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain, hirdetve kultúránk sokszínűségét, valamint a nemzetünk összetartozását. A Máté Péter díjjal kitüntetett együttes művészetét az egyedi hangzásvilág mellett a mindenki által érthető és befogadható gondolatok jellemzik.
5 évvel a legutóbbi zenealbum megjelenése után, a zenekar idén újabb lemezzel örvendeztette meg a lelkes közönségét, melyen ismert vendégművészek is szerepeltek. A  régóta várt zenei anyagba nagyon sok gondolatot, érzelmet, dinamikát és lírát fektettek, sajátos kontextusba helyezve ezáltal az elmúlt évek történéseit és eseményeit.
A tavasszal megkezdett lemezbemutató turné után a zenekar november 25-én egy lemezbemutató extrakoncerttel készül, melynek helyszíne Budapest új művészeti és kulturális központjában az Eiffel Műhelyházban lesz.
Meghívott vendégként Szalóki Ági (Liszt Ferenc- és Artisjus-díjas, Fonogram díjas és a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett) énekesnő, Migovics Zoltán virtuóz harmonikaművész, Bér Zsolt - Stencli Tamás - Abbas Murad fúvós szekció lép fel a zenekarral az exkluzív koncerten.

Ajánlatunk


Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Vajda János A KÉPZELT BETEG, AVAGY ŐFELSÉGE KOMÉDIÁSA Opera két felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!