Program


Carmina Burana

Carmina Burana

Koncertszerű előadás
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 13. vasárnap, 19:00

Carl Orff  nem tekinthető par excellence wagneriánusnak, bár a tizennégy esztendős korában látott Bolygó hollandi úgy felzaklatja, hogy azonnal nekiáll zongorakivonatot készíteni belőle. Hisz Orff művészete a ritmus és az oktatás körül forog, a romantika zenedrámája távol áll tőle. Nem úgy az összművészet: szinte csak színpadi alkotások kerülnek ki keze alól, amelyek szövegét úgy gondozza, mint Wagner – és ugyanúgy érzi otthon magát Bajorországban, mint Wagner. Ráadásul érdeklődésének tárgya a múlt, gyakran a mitológiák és legendák világa, csakúgy, mint a nagy elődnek. Ezért is teljesebb a kép, ha a Wagner nyomába lépett új irányzatok kapcsán Orff művészete is „A Ring gyűrűi”-évad palettájára kerül.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Szergej Prokofjev HÁBORÚ & BÉKE Kortárs opera Opera tizenhárom jelenetben, két részben, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!